Rahsia membina bisnes online terbongkar

Auto Pilot Bisnes: Belajar online marketing secara percuma

Salam sejahtera kepada rakan semua. 

Terdapat beberapa sebab mengapa ramai orang ingin memulakan perniagaan di internet. Diantaranya ialah


  • Untuk memasarkan barangan sendiri dan mengembangkan perniagaan yang sedia ada.
  • Untuk mengiklankan perniagaan perkhidmatan yang mereka ada.
  • Untuk mengembangkan perniagaan - affiliate, MLM atau networking mereka.
  • Untuk mencari perniagaan baru bagi meningkatkan pendapatan mereka

Hakikatnya ramai diantaranya yang bukan sahaja gagal untuk mengembangkan perniagaan mereka, bukan sahaja mereka tidak berjaya menambahkan pendapatan sampingan, tetapi mereka kehabisan duit lebih banyak daripada apa yang masuk kedalam poket mereka. Hanya sedikit sahaja yang benar-benar berjaya menjana pendapatan dari internet ini.

Satu kajian terperinci mengenai orang-orang yang berjaya mengaut keuntungan dari internet ini mendapati, perniagaan mereka kebanyakkannya berjalan secara AutoPilot mod. Maknanya ia berjalan dengan sendirinya. 

Jika mereka terbabit dalam program networking atau MLM, perniagaan itu berkembang dengan sendirinya. Jika mereka terbabit dalam bidang penjualan barangan, semua urusan jual beli akan diuruskan oleh website mereka.

Mereka ini memiliki banyak masa terluang tetapi duit masih mengalir masuk seperti air mengalir kedalam rumah mereka. KESEMUA daripada mereka ini mempunyai beberapa kriteria hebat, tetapi terdapat beberapa kesamaan diantaranya. 

Saya dapati, seorang internet marketer yang berjaya selalunya menguasai 3 perkara berikut:

1. Tahu membuat website 
2. Tahu menggunakan autoresponder
3.Tahu membawa trafik masuk ke website menggunakan online marketing contohnya video marketing, artikel marketing, facebook marketing, seo, email marketing dan lain-lain 

Untuk mendapatkan teknik-teknik terkini cara berkesan membuat online marketing, mempelajari penggunaan autoreponder, kisah kisah panduan dalam menjalankan perniagaan online, pastikan anda telah subscribe di borang dibawah ini, dan ianya adalah percuma: 

Name
Email
                   
Email Marketing by TrafficWave.net